Katoenen tassen met logo
Promotijgers heeft een breed assortiment katoenen tassen verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten met variatie in gewicht (g/m2). En een keuze tussen korte en lange hengsels. De meest verkochte katoenen tas is onze 125 grams katoenen tas maar er zijn ook voldoende optie(s) van een luxere kwaliteit tot 270 gram.

Duurzame katoenen tassen
Een katoenen tas is op zichzelf al een milieubewuste keuze maar er zijn binnen deze categorie nog verschillen. Zo heeft Promotijgers ook GOTS gecertificeerde katoenen tassen in haar assortiment. Een GOTS certificering is een internationale keurmerk dat beoordeelt of textiel milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd is. Voor dit keurmerk gelden hele strenge regels. De tassen met een GOTS of Fairtrade certificering zijn uitermate geschikt voor de voorlopers op het gebied van duurzaamheid!

Custom made katoenen tassen
De katoenen tassen op de website kunnen bedrukt worden in 1,2,3,4 kleuren of full colour. Bij elk product wordt een drukoppervlak aangegeven waarbinnen de opdruk geplaatst kan worden. We hebben echter, vanaf 250 stuks, ook de mogelijkheid om tassen all-over te bedrukken. Interesse in een custom-made katoenen tas? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.