Tassen bedrukken met logo
Bedrukte tassen zijn een mooie manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Het bedrukken van tassen is niet voor niets zo populair. Promotijgers heeft een ruim assortiment tassen en voor iedere gelegenheid de juiste tas. Of je nou naar de sportvereniging gaat, op reis gaat of tassen nodig hebt voor op de beurs of in de winkel.

Duurzame tassen

Duurzaamheid speelt een grote rol in de huidige maatschappij. Om de plastic soup terug te dringen heeft de overheid in 2016 besloten dat plastic tassen niet meer gratis mogen worden weggegeven. Sinds dien is de vraag naar papieren tassen en katoenen tassen flink toegenomen.

Naast onze goedkope papieren en katoenen tassen hebben we ook tassen in het assortiment die gemaakt zijn van duurzame materialen. Bekijk onze jute tassen of vilten tassen of kies voor een (Fairtrade) tas gemaakt van gerecycled katoen, gerecycled vilt of gerecycled polyester.

Custom made tassen
Naast de tassen in onze webshop hebben we ook de mogelijkheid om custom-made tassen te laten produceren in het Verre Oosten. De minimale afname hiervoor is 500 stuks. Vanaf dit aantal kunnen we in principe tassen laten in elke gewenste afmeting en gemaakt van vele verschillende materialen. Wil jij een custom-made tas laten maken? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.